БУЛГАРРЕКЛАМА / BULGARREKLAMA

БУЛГАРРЕКЛАМА / BULGARREKLAMA

бул. Цариградско шосе 147
София,
България
23.3947631
42.6487599
UserLikes
Име: БУЛГАРРЕКЛАМА / BULGARREKLAMA
Адрес: София, бул. Цариградско шосе 147
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.bulgarreklama.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Изложения
Дейност:

Организиране на специализирани изложби и конгресни мероприятия

Ключови думи: реклама, изложба, изложбена зала, специализирани изложби, булгарреклама

Услуги

  • Спорт експо

    09 - 13.09.2009

    Периодичност: един път годишно
    Поредност: 9-о издание
    Място на провеждане: Интер Експо и Конгресен Център - София
    Профил: Спорт, спортни уреди и аксесоари, туристически стоки
    Целева група: Широка публика
    Организатор: Агенция Булгарреклама
    И през есента на 2009 година Интер Експо и Конгресен Център ще предложи на почитателите на спорта всичко най-актуално в бранша и ще стане за 9-и път домакин на международната специализирана изложба СПОРТ ЕКСПО.

    В рамките на 5 дни – от 9 до 13 септември - изложбеният център отново ще се превърне в арена за всичко най-ново и авангардно в спорта. Тук редом ще застанат производители и вносители от България и света, които ще представят пред посетителите изключително богата гама от продукти – от екипировка за зимни спортове, нови модели ски и сноубордове, до специализирана екипировка за колоездене и алпинизъм, спортни аксесоари, бъгита, рикши, мотопеди, голф кари и т.н.

    Деветото издание на специализираното изложение СПОРТ ЕКСПО - ЕСЕН 2009 ще предложи високопроходими автомобили и електромобили, подови настилки за спортни зали и игрища, мини голф игрища. За феновете на перфектни и атлетични тела ще бъдат представени разнообразна гама от уреди за фитнес.
    Застъпени са както масовите спортове, достъпни и практикувани от широк кръг хора, така и екстремните и специализирани дисциплини.

    И тъй като спортът и туризмът са в безспорна връзка, то логично тук присъстват и типичните атрибути за планински туризъм - палатки, столчета, раници, екипировка, хамаци и др.

    Целта на международната специализирана изложба СПОРТ ЕКСПО е не само да представи различни аспекти на спорта, но и да насърчи хората да водят здравословен начин на живот.

    Очакваме вашите заявки за участие!






 

Открийте ни в Google+